OM FILMEN

 

      Stadig flere mennesker bruker fritiden sin på å gjenskape andre historiske epoker. Med enorm sans for autentiske detaljer. De søker seg til vikingtid, middelalder, 1700-tallet osv. For enkelte er historical reenactment, eller levende historie, blitt en livsstil.

 

Dokumentarfilmen Chrononaut er et portrett av det norske reenactment-miljøet. Tittelen henspiller på det greske ordet for "tidsreisende".

 

 

OM OSS

 

  Werner Anderson har 20 års erfaring som profesjonell stillsfotograf og filmfotograf. Han har utviklet bildestrategier og gjort prosjekter for både ideelle organisasjoner og kommersielle kunder, i tillegg til egne kunstneriske prosjekter.

 

       Kjetil Johansen har holdt det gående som frilansjournalist siden 1997, og leverer fast til magasiner som Levende Historie og Aftenposten Innsikt. Han har historisk stoff som et av sine spesialfelt.

 


STØTTE PROSJEKTET?

 

     Chrononaut produseres uten offentlig tilskudd, og er et ulønnet prosjekt. Men film skal det bli! Selv om det kan ta litt tid. Vi er kommet veldig langt med opptak og intervjuer. Skjønt noen ting, som enkelte kompletterende produksjonstjenester og lisensiering av musikk, blir unektelig mye lettere å få til med litt penger i ryggen. Da slipper vi å gjøre absolutt alt selv.

 

     Synes du dette høres ut som et sabla interessant filmprosjekt? Vil du at det skal realiseres så fort som mulig?

 

        Om du ønsker å gi en slant til ferdigstilling av produksjonen får du snart anledning til det. Vi vil lansere en kronerulling via crowdfunding-siden Kickstarter, som i praksis vil fungere som en forhåndsbestilling av DVD/Blu-ray. Følg med, følg med! Enten i produksjonsbloggen her på nettsiden, eller på Facebook-siden vår.

 

 

Your details were sent successfully!